Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4 KOLTUĞA 23 ADAY ADAYI

AK Parti’de 1 Kasım’da

AK Parti’de 1 Kasım’da yapılacak olan milletvekilliği için 23 isim aday adaylığı başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Gazetemizin hazırlandığı sırada 3 dönem yasağı kalkan Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Caniklli’nin de Genel Merkeze aday adaylık başvurusunda bulunacağını öğrenildi.

23 KİŞİLİK LİSTEDE KİMLER VAR
AK Parti’nin 23 kişilik milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan isimler şunlar: Nurettin Canikli, Abdullah Güney, Adem Tatlı, Adnan Sağlık, Ali Zafer Topşir, Aytekin Şenlikoğlu, Dursun Karahasan, Ercan Türk, Fatih Dölek, Hatice Kocaoğlu, Mehmet Geldi, Mehmet Macun, Mustafa Kurtulmuşlu, Sabri Öztürk, Serdar Demirkan, Tayyip Kardeş, Turhan Alçelik, Mehmet Kostakoğlu, Ayhan Akten, İbrahim Topal, Oktay Gül, Cihan Harman ve Emine Özcan.

CANİKLİ LİSTE BAŞI OLUYOR
AK Parti kulislerinden sızan bilgilere göre 3 dönem kuralı gereğince 7 Haziran seçimlerinde aday gösterilmeyen Nurettin Canikli’nin 1 Kasım’daki seçimde Giresun’dan 1. sıradan aday gösterilmesine kesin gözü ile bakılıyor. Canikli’nin liste başı gösterilmesi durumunda Turhan Alçelik’in ya ikinci sıradan aday gösterileceği ya da başka bir ile kaydırılacağı dillendiriliyor. AK Parti’nin özellikle 3. sırasının önem taşıdığı bunun içinde genel merkezin çok titiz bir araştırma yapacağı görüşü dillendiriliyor.