Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3. Piraziz Halk İftarı 15 Temmuz’da

Bu haberin fotoğrafı yok

Zeytinburnu Belediyesinin katkılarıyla Piraziz Kaymakamlığı, Piraziz Belediyesi ve Piraziz’liler Derneğinin birlikte organize ettiği Piraziz’de Halk iftarı 15 Temmuz çarşamba günü Piraziz’de yapılacak.

15 Temmuz çarşamba Mavi Karadeniz TV ve Kanal 28 TV’ den canlı yayınlanacak halk iftarına tüm Piraziz’liler davet edildi. İftar programı ile kısa bir açıklamada bulunan Piraziz’liler Dernek başkanı Engin Güner; mübarek Ramazan ayı, Birlik ve beraberliğin çok üst seviyede olduğu, kısa sürede insanların kaynaştığı, merhamet duygularının geliştiği kutsal bir aydır. “Piraziz: Ziyaret Et Ol Aziz…” davetimize icabetinizle yapacağınız katkı ve ilçemize hizmetleriyle her zamanda kalbimizde olacak ahirete göç etmiş büyüklerimizi anacağımız bir iftar programında, sizlerin de bir duası onların ruhunda da Bayram öncesi yerini alacaktır. Manevi değerlerimize verdiğimiz önemi, sevgi ve kardeşliğin çok yoğun yaşandığı bu günde bir kez de Piraziz halkı ile yaşamanın sevincini hep beraber paylaşacağız. Bizlerde bu sene Pirazizli hemşerilerimizle Piraziz’de iftar etmenin çok iyi olacağı, bayramı da gene köylerimizde karşılamanın, hazzını ve sevincini birlikte yaşayarak, güzel bir Temmuz ayı yaşayalım istedik. Bu birlikteliğe katılımlarınızla bizleri ve iftar sofralarımızı onurlandırmanızı canı gönülden ümit ederek tüm Pirazizli hemşehrilerimizi halk iftarına beklediğini dile getirdi.

3’üncüsü Düzenlenecek olan Piraziz halk iftarı Piraziz Belediyesi Binasının Hemen karşısındaki boş alanda gerçekleşecek.