Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“28 Mayıs’ta kazanan Kılıçdaroğlu olacak”

Giresun ‘Millet İttifakı’ il

Giresun ‘Millet İttifakı’ il başkanları birlikte basının karşısına geçerek, cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istediler.

İl başkanları Giresun’dan Kılıçdaroğlu’na en güçlü desteği vererek, 13. Cumhurbaşkanı seçilmesini sağlayacaklarını vurguladılar.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısına, CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İYİ Parti İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Kılıçaslan, DEVA Partisi İl Başkanı Murat Uçar, Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Çayanaoğlu, Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Selim Çilesiz ve partililer katıldı.

CHP İl Başkanı Uzunalioğlu, Giresun’da, Millet İttifakı olarak 14 Mayıs seçimlerinde hedefledikleri 2 milletvekili sayısına ulaşamadıklarını belirterek, 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimine odaklandıklarını ifade etti. Hedeflerinin Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu söyleyen Uzunalioğlu, “İnşallah 28 Mayıs’ta Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nu halkımızın da desteğiyle cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

“AKSU FESTİVALİ HALKIN FESTİVALİ’DİR”

CHP İl Başkanı Uzunalioğlu, bu yıl deprem felaketi nedeniyle iptal edilen ve ritüellerin gerçekleştirildiği Mayıs 7′ si etkinliğine Cumhur İttifakı dışında siyasilerin davet edilmemesine de tepki göstererek, “Belediye başkanının bu davranışı yanlıştır. Tüm siyasiler bu şehrin çocuklarıdır. Mayıs 7’ si sadece sizin ve Cumhur İttifakı’nın bir geleneği değildir. Aksu Festivali Giresun halkının festivalidir.” diye konuştu.

AK Parti 26- 27. dönem Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’ ün İl Özel İdaresi ile ilgili iddialarına ve söylemlerine de değinen Uzunalioğlu, “Sayın Öztürk’ün açıklamaları çok vahim ifadeler içermektedir. Buradan yola çıkarak suç duyurusunda bulunuyoruz. Sayın Vali’yi ve Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyoruz” dedi.

CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş de yaptığı konuşmada, İl Başkanı Uzunalioğlu’na, belediye başkanlarına, partilerinin tüm kademelerine, partililere, Millet İttifakı il başkanlarına ve Giresun halkına teşekkür etti.

Işık Gezmiş, “Aldığım mazbatada herkesin emeği var. Mecliste Giresun’umuzu en iyi şekilde temsil ederek ilimizin ve halkımızın tüm sorunlarına sahip çıkacağım.

Şimdi hedefimiz, kurulan tüm kumpaslara, karalamalara ve atılan iftiralara rağmen Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’ nu hep birlikte 13.Cumhurbaşkanı yapmaktır. Tüm halkımızdan destek bekliyoruz” dedi.