Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Gençlik Kolları’ndan teröre karşı birliktelik

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Melih Ecertaş ve Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Habil Büyüktaş, 81 ilden gelen AK Parti il gençlik kolları başkanları ile Kızılay Güvenpark’ta terör saldırısının gerçekleştirildiği yere karanfil bıraktı. Burada basın açıklaması yapan Ecertaş, Türkiye’nin son yıllarda yaşadığı en büyük acılardan birini paylaşmak, 81 ilden gelen gençlik kolları başkanları ile Türkiye’nin bir, kardeş olarak acılarında, sorunlarında bir arada olduğunu tüm dünyaya göstermek için bugün Ankara’da buluştuklarını söyledi. Ecertaş, insanlığın büyük bir trajedi yaşadığına işaret ederek şu değerlendirmelerde bulundu:

“Terörizmin bir uluslararası ilişkiler aracı olarak birtakım devletlerce kullanılmasının bedelini ödüyoruz. Bugün tüm dünya başkentleri hedef alınarak insanlığın ortak değerleri ayaklar altına alınmaya, saplantılı ideolojilerle insanlık sindirilmeye çalışılıyor. Türkiye’den AK Parti davasının ana taşıyıcılarından biri, AK Parti Gençlik Kolları olarak tüm dünyaya sesleniyoruz ki terör din, dil, ırk ayırmadan her yeri hedef haline getiriyor. Gelişmeyi ve insanlık ortak iyiliğini hedef alan herkesi yok etmeye çalışıyor. Ya hep beraber DEAŞ’ı, PKK’sı, YPG’si hepsi ile mücadele edeceğiz ya da ‘benim teröristim, başkasının teröristi’ ayrımı yaparak tüm insanlığın yok oluşunu izleyeceğiz. Bugün işte bu kritik eşikte olduğumuzu unutmamamız gerekiyor. Bunun bir örneğini işte burada Ankara’da yaşadık, hafta sonu İstanbul’da yaşadık, dün Brüksel’de olanları izledik. Umuyoruz ki bu dehşet dalgası tüm dünyayı terörizmle mücadelede daha fazla sağduyuya ve daha fazla yardımlaşmaya yöneltir.”

“RUHU KEMİREN SİLAH”

Melih Ecertaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terör kullanılmaya başlanırsa bir gün gelip onu kullananları bulacaktır” sözlerini anımsattı ve “Hangi gerekçeyle, hangi ideolojik program yahut ütopya uğruna kim terörü meşru bir araç olarak kullanırsa en dehşetli bombalardan daha fazla insanların zihnini ve ruhunu kemiren bir silah üretmiştir” dedi.

Olaylar karşısında korku duymadıklarını dile getiren Ecertaş, şunları vurguladı: “Sayın Başbakanımızın salı günü grup toplantısına terör ve korkutma kampanyaları karşısında binlerce yıllık devlet düşüncemizi veciz bir şekilde özetlediği gibi ‘Korku psikolojileri karşısında milletimiz tarihin hiçbir döneminde korkmamıştır. Bizler de bu kutlu davanın sahipleri olarak asla korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız.’ Basın mensupları aracılığıyla tüm dünyaya sesleniyoruz ki bugün her türlü mücadelenin de hak aramanın da yolu meşru siyasetten ve adaletten geçmektedir. Bu zemin dışında Türkiye’nin korku psikolojileriyle esir alınmasına, sindirilmesine ve korkutulmasına AK Parti gençliği olarak asla müsaade etmeyeceğiz.”