Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
blank
Ertan AKSU

Tiyatro Gazetesi 2024 Ocak

Tiyatro Gazetesinden Herkese mutlu seneler. Bu yıl da tiyatro salonlarının dolup taştığı bir yıl olsun dileriz. 2024 ün bu ilk sayısında her zaman olduğu gibi yine dopdolu haberlerle karşınızdayız. Ocak 152. sayısında Tiyatro Gazetesinin manşetinde Nazif Uslu’nun hazırladığı ‘’Yeni Özbekistan’ın Yeni Tiyatrosu Kashkadarya Regıonal Musıcal Drama Theatre Özbekistan Kaşkaderya Müzikal Dram Devlet Tiyatrosunun davetlisi olarak izlenimlerim’’ başlıklı haber yazısı var. 4 ve 5. sayfalardan okunabilir. Nazif Uslu’nun İlk sayfa da yer alan başka bir yazısı daha var; ‘’Alkışlar Manavgat Belediyesi Kent tiyatrosuna.‘’ Bu haberin ayrıntılarına sayfa 7’den ulaşabilirsiniz.

‘’Almati ve İstanbul Kukla Sanatçıları Arasında Unutulmaz Bir Masterclass Deneyimi’’ başlıklı haber başlığını da ilk sayfada gördüğünüz gibi ayrıntılarını da 2. sayfadan okuyabilirsiniz. Nurhan Uslu ‘’Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Sayın Tamer Karadağlı’ya Çağrımızdır’’ başlıklı yazısını 2. sayfadan okuyabilirsiniz. Tamer Levent bu ay Tiyatro ve biz köşesinde 3. sayfada ‘‘Tiyatronun Kültür Mirasları’’ başlıklı yazısıyla yer alırken, Öğretim üyesi Rasim Aşın ise; Sanat Ocağı Arapgir: Bir Kültür ve Sanat Hikayesi başlıklı yazısıyla 3. sayfada siz okur severleri bekliyor. Serkan Fırtına 6. sayfada ‘’Ali Rıza İyigün’’ başlıklı yazısıyla, Kımız Bozkır ‘’Hatay Deprem ve Tiyatro’’ ve ‘’Multifes’’ yazılarıyla sayfa 6’da, Yaşam kaya ‘’Baklava Cumhuriyeti (2023): “Militarizme ve Milliyetçi Şovenizme Karşı!” yazısıyla sayfa 7’de, Öğretim üyesi Rasim Aşın Devlet Tiyatrolarında Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Birimi Kurulmasının Önemi’’ başlıklı yazısıyla sayfa 8’de, Erkut Ertekin ‘‘Avam Sanat Sohbetleri’’ yazısıyla sayfa 8’de, Halit Karaata ‘‘Nereden gelip, nere gidersin’’ başlıklı yazısıyla sayfa 9’da, Erdoğan Eğmen ‘’Orta Asya Tiyatrolarının Köklü Mirası ve Gelecek Vaadeden rolü’’ yazısıyla sayfa 10’da, Hatice Görgeç ‘‘Sofia Kapsourou ve Karaiskakena Efsanesi’’ başlıklı yazısıyla sayfa 11’de, Sezon Oyunlarından tanıtımlar 14 ve 15. sayfalarda, Yalçın Baykul Komedyenler Kahvesi köşesinde ‘‘Raul Lamirez’in Tango gemisi’’ başlıklı yazısıyla sayfa 16’da, Metin Güler ‘‘Eskişehir Rotife (Rotary Tiyatro Festivali) 2023 başlıklı yazısıyla sayfa 17’de, Özgür Kısır’ın ‘‘Kosta Kortidis’’ başlıklı yazısıyla 17’de, Yetkin Yüksel’in ‘‘Tunç Başaran: Ölümsüz Olan Sadece Sevgidir” başlıklı yazısı sayfa 18’de, Yetkin Yüksel’in ‘‘Teatro Rudius’un, 1900’lerde işlenmiş gerçek bir cinayete dayanan yeni müzikli oyunu- Çiçekçi Sokağı’’ ve ‘’Apartman Sahne’nin yeni oyunu Baran” başlıklı yazılarla sayfa 19’da, Serpil Kaya’nın ‘‘Yoldan Çıkan Oyun – Antalya Devlet Tiyatrosu’’ başlıklı yazısı sayfa 20’de, Nurhan Uslu’nun ‘‘Mavi Müzikhol Gala Özel Gösterimi ile seyirci karşısına çıktı.’’ başlıklı yazısıyla ve Seda Tansüker’in ‘‘Hoşça Kal 2023 Bodrum’a Hoş Geldin 2024!’’ başlıklı yazısıyla sayfa 21’de siz tiyatrosever okurlarını bekliyorlar. Tiyatro Gazetesi her zaman olduğu gibi sırf bu yazılarla değil birçok kurumdan haberlerle ve etkinlik programlarıyla dopdolu. Abone olun haberiniz olsun. www.tiyatrogazetesi.net Tiyatro gazetesine Kırmızı Kedi ve Mephisto Kitabevlerinden ya da tiyatro gazetesi temsilciliklerinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

12345678