Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarımda “Yeşil Masa” uygulaması başlatıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca verilen hizmetlerden etkin ve hızlı bir şekilde faydalanmayı sağlayarak hizmet alanların memnuniyetinin sağlanması ve bürokratik işlemlerin azaltılması amacıyla tüm İl Müdürlükleri bünyesinde “Yeşil Masa” uygulamasının başlatılması kararı alındı.

Yeşil Masa uygulaması nedir?

Yeşil Masa uygulaması ile üreticilerin taleplerinin en hızlı ve sağlıklı biçimde sonuçlandırılması amaçlanıyor. Uygulama ile ayrıca, bitkisel-hayvansal üretim yapan üreticiler, gıda üretimi ve satışı yapan işletmeler ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü arasında hızlı, etkili ve sürekli bir bilgi ağı kurulması hedeflenmektedir.

 Yeşil Masa uygulaması nasıl işleyecek?

Yeşil Masa uygulamasında çiftçiler/üreticiler web ortamında (yesilmasa.tarim.gov.tr), elektronik posta ortamında, telefon aracılığı ile veya kuruma bizzat başvuruda bulanarak talep, öneri ve şikayetlerini “Yeşil Masa” da görevli personellere iletebileceklerdir. Görevli personel tarafından alınan talepler il ve ilçelerdeki konu uzmanlarına iletilecek ve en geç 5 (beş) işgünü içerisinde talep sahibine geri bildirimde bulunulacaktır.

Yeşil Masa hakkında değerlendirmelerde bulunan Giresun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Muhammet Angın; “Bakanlığımızın insan odaklı çalışma prensibine istinaden gerçekleştirilen Yeşil Masa uygulaması ile vatandaşımızın hizmete hızlı ulaşma, hizmet kalitesi, memnuniyet gibi değerler ön planda tutularak bürokratik işlemleri daha kısa zaman dilimi içerisinde gerçekleştirmesi hedeflenmektedir. Bu yeni uygulamanın üreticilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.