Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
blank
Ertan AKSU

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ve HAVA DURUMU

Bilindiği üzere belediyemiz her yıl etkinlikler düzenler. Bu yılda düzenledi. Yağmur yüzünden pek etkili olamadı. Geçen yıl başlattığı program bu yılda yapıldı. Ama ikincisi yapıldı. Olmayan günlere etkinlik koyuldu. Bu kendi etkinlikleriydi. Orta oyunu, skeçler, konservatuarın fasıl grubu.

Çözüm ve Koordinasyon Biriminin pazar günü yapılan babalar günü etkinliği, ilk oyun skeçler. Üç yıl önce canlı yayınla verilen etkinlikler geçen yıl birkaç gece bir televizyonun canlı yayın yapması. Bu yıl neyse..

Yağmur yüzünden yapılan etkinlikler çadır yöntemiyle çözümlenebilir. Yanları açık bir çadır programın devamını sağlayabilir. İzleyenler şemsiyeyle izleyebilirler.

Dört Yapraklı Yonca Festivali konuğu olarak katılan Ayşen Gruda söylemişti sahnenin yüksek olduğundan hala yüksek. Oyunlar daha rahat izlenmeli. Yerde olmalı mesela.

Birde sürekli değişen zaman. Teravihten önce fasıl olması normal. Teravihten sonra hangi çocuk uyanıkta-televizyonda bile 21.30 yatmaları söyleniyor çocuklar için hazırlananları izleyecekler.

Bakalım göreceğiz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

12345678