Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Paşakonağı turizmin yıldızı olacak

Giresun Valiliği tarafından 2015

Giresun Valiliği tarafından 2015 yılının turizm yılı ilan edilmesiyle doğa turizmine yönelik başlatılan çalışmalar tesisleşmeyi de beraberinde getirdi.
Giresun-Ordu Havaalanına 45, il merkezine ise 40 kilometre uzaklıkta çam ağaçları ile kaplı Paşakonağı Yaylası’ndaki turistik otel önemli bir konaklama merkezi haline geldi.
Yörenin kalkınmasında önemli rol oynayan yaz ve kış turizmi anlamında büyük potansiyele sahip olan Paşakonağı yaylasındaki otel yerli ve yabancı turistlerin tercihleri arasındaki yerini aldı.
Turizm yatırımcısı Harun Gündoğdu “Giresun Valiliği turizm adına önemli bir atılım başlattı. Bu konuda önümüzü açan ve bizleri cesaretlendiren çalışmalar sonucu bizde turizme yatırım yaptık. Giresun’un en önemli yaylaları arasında yerini alan Paşakonağı’na bu güne kadar günü birlik ziyaretçiler gelip dönmekteydi. Bunun dışında yöredeki yaylacıların kaldığı bir yerdi. Şimdi ise artık gerek ulaşım sorunu kalmamış gerekse konaklama sorunu çözülmüş doğa harikası Paşakonağı’na yerli ve yabancı turistleri bekliyoruz. Burada çam ağaçları arasında gezi parkurları, şelaleler görülmeye değer yerler. Kısa süre içerisinde havaalanına sadece 45 kilometre mesafedeki Paşakonağı yaz ve kış turizminde bir yıldız olacak. Böylece ilimizin önemli potansiyellerinden olan doğa turizmi canlanacak ve bu gelişmeler bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak” diye konuştu.