Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaahmetoğlu, “Yokum” dedi

CHP’de 1 Kasım’da yapılacak

CHP’de 1 Kasım’da yapılacak olan tekrar seçim öncesi milletvekili adaylarının genel merkez tarafından belirlenmesinin önü YSK tarafından açıldı. Şimdi gözler 2 Eylül tarihine kadar yapılacak aday adaylığı başvurusuna çevrilirken Giresun’da seçimler öncesinde işlerin iyice karışabileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.  CHP’nin mevcut milletvekili Bülent Bektaşoğlu tekrar seçimde yeniden aday adayı olacağını belirtmesinin ardından gözler daha önceki sıralamada yer alan isimlere çevrildi.
KARAAHMETOĞLU, “YENİDEN ADAY OLMAYACAĞIM”
CHP’nin 24.dönem milletvekili olarak TBMM’de 4 yıl süreyle görev yapan ve 7 haziran seçimlerinde 2. sıradan aday gösterilen eski milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu 1 Kasım’daki seçimlerde yeniden aday adaylığı için başvuruda bulunmayacağını açıkladı. Selahattin Karaahmetoğlu, konuya ilişkin soruları cevapladı. Karaahmetoğlu şöyle dedi” 4 yıllık görev süresince çalıştığımı düşünüyorum, buna karşılık emeğimin karşılığını aldığımı düşünmüyorum. 7 Haziran öncesinde yapılan bir ön seçim var ve bunun sonuçları ortada, böyle bir durumda yeniden aday adayı olmayacağım”
Öte yandan CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı 1 Kasım’daki seçimde ki aday listesinin genel merkez tarafından yapılacağını, milletvekili aday adaylarının 28 Ağustos tarihinden itibaren başvurularını direk genel merkeze yapacaklarını söyledi.