Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor gecesi görkemli geçti

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun’un en değerli markası, Giresunspor Dayanışma Gecesi Cumartesi akşamı Kartal Titanik Otelde yapıldı. 430 davetiye satıldığı öğrenildi.

Giresunspor Dayanışma gecesine Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor yöneticileri, AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, AK Parti Giresun milletvekili aday adayları ve  çok sayıda davetli katıldı.
BAŞKAN BOZBAĞ; “BİRLİK,BERABERLİK İÇİNDE BUGÜNLERE GELDİK”
Başkan Mustafa Bozbağ konuşmasında Giresunspor’un mali durumu hakkında bilgi vererek şunları söyledi; “Bizim kulübü nasıl devraldığımız kamuoyu tarafından çok iyi biliniyor. Bakanımız ile birlikte Belediye Başkanımız Kerim Aksu da bize sahip çıkarak büyük destek oldu. Bakanımız Nurettin Canikli, Belediye Başkanımız Kerim Aksu, Valimiz Hasan Karahan, sponsorlara, Giresun camiasına ve basına teşekkür ederiz. Bizler bu destekler sayesinde bu günlere geldik” dedi.
BELEDİYE BAŞKANI KERİM  AKSU; ”ORTAK PAYDA GİRESUNSPOR’’
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, konuşmasında, Giresunspora maddi yardımlarda bulunan sponsorlara katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Aksu, “Birlik, beraberlik içinde camianın neler yapabildiğini Giresunspor gösterdi. Çok zor anlarda büyük başarılar elde etti, Giresunluların en önemli özelliği zorluklara göğüs germesidir ve zor anlarda tarih yazmasıdır” diye konuştu.
BAKAN CANİKLİ; ”GİRESUNSPOR’UN EMRİNDEYİZ’’
Bakan Nurettin Canikli konuşmasında davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek yaptığı konuşmada, “Giresun halkı sporu, Giresunspor’u seviyor ve büyük ilgi gösteriyor. Başkan Mustafa Bozbağ, bırakacağım diyor, bu Kervan başarılı bir şekilde yürüyor, başarılı bir şekilde giden bir kurumda bırakmak olmaz. Onun için devam edeceksiniz.  Biz Giresunsporun emrindeyiz, bunu 12 yıldan beri hep söyledim, söylemeye de devam edeceğim. Bütün hemşerilerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.
 Giresunspor’a sponsor desteği veren kurum ve kuruluşlara da plaketleri yöneticiler tarafından verildi. Gecede sahne alan Nadide Sultan ile Işın Karaca, davetlilere unutulmaz müzik ziyafeti sundular.