Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GESOB’dan siyasilere yol haritası

Giresun Esnaf ve Sanatkarlar

Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, dün odada düzenlediği basın toplantısında 1 kasım seçimleri için adaylıklarını koyan milletvekili adaylarına yol haritası niteliğindeki önerilerini açıklayarak kamu oyu ile paylaştı. Kara, “İlimizin komşularıyla arasında gelişmişlik farkı maalesef aleyhimize işlemekte, iktidar Giresun için her şeyi yaptık iddiası ile seçim çalışmaları yaparken muhalefet iktidarın dümen suyundan kendini kurtaramamakta ve bir kısır döngü kavgası ile vatandaş adeta kamplaşmakta ilimizin çözüm bekleyen öncelikli projeleri ise bu arada hiç mi hiç gündeme getirilmemekte, komşularımız da ise bu önemli seçim öncesi illeri ile ilgili toplantı üstüne toplantı yapmakta ve daha fazla yatırım alabilmek adına adeta yarışmaktadır” dedi.
Kara’nın Giresun’la ilgili yapılmasından yarar gördüğü önerileri ise şöyle ise şöyle:
1-İlimizin gelişmesi ve ekonomik iğme kazanabilmesi için boş duran limanımıza ulaşım bağlantısı sağlayarak, aktif hale getirilebilmesi için Giresun-Ş.Karahisar Sivas yolunun duble yol yani transit yol programına  alınması taahhütünün verilmesi.
2-Giresun Güney çevre yolu programlanmasının taahhütünün verilmesi.
3-Erzican-Gümüşhane  Tirebolu tren yolu programı ile trenyolunun denizle birleşeceği Tireboluya uluslar arası Marpol Liman yapımı taahhüt verilmesi.
4-İlimize Samsun ve Trabzon limalarında var olan serbest bölge programı taahhütünün verilmesi.
5-Tirebolu-Doğankent-Gümüşkane yolunun duble yol programı taahhütünün verilmesi.
6-Lojistik merkez programı taahhütünün verilmesini, bugün siyaset yapanlardan Esnaf ve Sanatkar teşkilatı olarak istemek ve Giresun kamuoyunu bu yönde göreve çağırmayı bir vazife addediyoruz.