Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eynesil Yaz Spor Okulları Başlıyor

Eynesil Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları, 1 Temmuz ile 31 Ağustos tarihleri arasında minik sporcuları ağırlayacak.

Eynesil Gençlik ve Spor

Atletizm, futbol, taekwondo ve kort tenisi branşlarında düzenlenecek etkinliklerle çocuklar, hem eğlenceli bir tatil geçirecek hem de sportif yeteneklerini geliştirecekler.

9-12 YAŞ ARASINDAKİ SPORCULAR İÇİN FIRSAT

Yaz Spor Okulları’na, 9-12 yaş aralığındaki sporcular katılabilecek. Çalışmalar, Eynesil Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün spor uzmanları ve antrenörleri tarafından yönetilecek. İlçedeki potansiyel sporcu sayısını artırmayı hedefleyen bu etkinlikler, büyük ilgi görüyor.

HEM EĞLENCE HEM GELİŞİM

Spor etkinlikleri, çocukların hem fiziksel gelişimlerine katkıda bulunacak hem de takım ruhu ve disiplin gibi önemli değerleri öğrenmelerine yardımcı olacak. Atletizm, futbol, taekwondo ve kort tenisi gibi çeşitli branşlarda yapılacak antrenmanlar, minik sporcuların yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine imkan tanıyacak.

Minik sporcular ve velileri, bu imkanı sunan yetkililere ve antrenörlere teşekkür etti. Yaz Spor Okulları, çocukların yaz tatilini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olacak.