Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyanet-Sen’den din görevlilerine yemek

Bu haberin fotoğrafı yok

Diyanet-Sen Espiye Şubesi tarafından Hizmet içi eğitim kursunu bitiren din görevlilerine yemek verildi.
Espiye ilçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Kursu’na katılan Din görevlileri iki aylık yoğun programın stresine verilen yemek ile attılar.
Diyanet-Sen Espiye Şubesi Mustafa Arslan, Müftülük tarafından düzenlenen ikinci Hizmet İçi Eğitim Kursunu bitiren din görevlileriyle birlikte yemekte buluşmak olduğunu belirterek, “Personelimizle birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı veriyoruz. Görevlilerimiz 55 günün yorgunluğunu üzerlerinden attılar. Bu tür etkinlikler devam edecektir” dedi.

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlene Birinci Hizmet İçi Eğitim Kursunu bitiren din görevlilerinde yemek verildiğini ifade eden Mustafa Arslan, 2 Mart ‘ta başlayacak olan Üçüncü dönem Hizmet İçi Eğitim kursuna katılacak olan din görevlilerinde de başarılar diledi.

Cevat Usta Restaurant’ta verilen yemeğe, Espiye ilçe Müftüsü Kemal Türksoy, Diyanet-Sen Espiye Şubesi Başkanı Mustafa Arslan, Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Şahan, Kurs öğreticisi Giresun Çınarlar Cami İmam Hatibi H.İbrahim Akın ve din görevlileri katıldı.
Hizmet İçi eğitim Kursunu bitiren din görevlilerine katılım belgeleri verildi.

FİKRET BIYIK