Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizde kaybolan gençlerin cesetleri bulundu

Giresun’un Tirebolu ilçesinde denizde

Giresun’un Tirebolu ilçesinde denizde kaybolan 2 kişinin cesetleri bulundu.

blank
Onur Öztürk

İlçenin Yılgın plajında denize giren ve bir süre sonra kaybolan Ümit Kılıç ve Onur Öztürk’ün bulunması için AFAD, Sahil Güvelik, AKUT ve Giresun Belediyesi dalgıç ekiplerince ilk gün sabah başlatılan arama çalışmaları akşam saatlerinde Onur Öztürk’e ait cesedin bulunmasıyla bugünlük son buldu. Bir balıkçı teknesinin de destek verdiği çalışmalar kapsamında denize atılan ağa, Onur Öztürk’ün cesedi takıldı.

Tekneye alınıp kıyıya çıkartılan ceset, Tirebolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Onur Öztürk dün Yağlıdere de toprağa verildi.
Kaybolan Ümit Kılıç’ı arama çalışmaları dün sabah saatlerinden itibaren devam ederken  Tirebolu’da balıkçı barınağına yakın bir yerde balıkçıların denizin üzerinde bir cismin yüzdüğünü bildirmesi üzerine olay yerine giden kurtarma ekipleri Ümit  Kılıç’ın da cansız bedenini buldular. Öte yandan olayı duyar duymaz Tirebolu ya gelerek arama tarama çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Harun Sarıfakıoğulları, gözyaşları içerisinde çocuklarından gelecek haberi bekleyen aileleri de teselli ederek bulunması için bütün imkanların kullanılması talimatını verdi. Arama çalışmalarına, sahil güvenlik botlarının yanı sıra balıkçı teknelerinin de katıldığı görüldü.