Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
blank
Ertan AKSU

Birkaç Konu Üzerine

Belediye Halk Otobüslerinin servislerinden başlayalım. Cumartesi 12.00 de beklemeye başladım. Hastaneye kadar gittim. Orada da bekleyenler var. Bir saattir bekleyenler vardı.

4444 028 nolu telefonu aradım. 1081 nolu dahiliyi bağlar mısın dedim. Nereyi aradığımı sordu. Belediyeyi aradığımı söyledim…

Bugün tatil olduğunu bağlayamayacağını söyledi.

Aynı şekilde dönüşte de yaşadım. Otobüs gelmedi.

Araç arızalanabilir. Bunlar duyulamaz mı? Birinde rasgelmiştim.  Biletçi arkadaş sonraki araç için bilgilendirdi. Dolu olduğunu duramadıklarını bildirdi. Bazen de beş peşe gelir.

Belediye su kesintilerini bildiriyor da araçların gelmeyeceğini niye bildirmiyor.  Yaşlı kişileri saatlerce bekletiyorlar. Birde otobüs süreleri 75 dakikaya çıktı. Ama Etbaşoğlu Mahallesinde bekleyen araçlar saatini bekliyorlardı.

Seka Konakyanı Mahallesinde su depolarının yanında su akıyor. Defalarca söylediğim halde su akmakta. Depolar boşluğundan sular kesilmekte. Birde Teyyaredüzü Mahallesinde sular akmakta. Yerlerini defalarca söyledim tekrara gerek yok. Birde çek göndere çekiyorum gönderemiyorum.

Bir diğer konumuz cenazeler. Çadır, çay, vs. veriliyor da çelenk göndermek yerine çorba dağıtılamaz mı? Bilinen o ki cenaze evinde yemek pişirilmez..

Duyduklarım gördüklerim şimdilik bu kadar saygılarımla.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

12345678