Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bakanlar kurulu kararını gösterin!”

MHP Giresun Milletvekili Dr.

MHP Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, dün parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, Diş hekimliği Fakültesinin kurulmasına yönelik kendisine yöneltilen soruya verdiği cevapta, “Milli Eğitim Bakanı tarafından Başbakanlığı gönderilen yazıyla fakülte kurulmuş olmuyor, Sayın Bakan Canikli’den ricamız Bakanlar Kurulundan fakülte kurulmasına yönelik yazıyı bize ve kamuoyuna sunmasıdır” dedi.
MHP Milletvekili Erzurum, fakülte konusunda konunun bazı basın organlarında yanlış yorumlandığını ve kendilerinin yalancılıkla suçlandığını belirterek, “Şimdi bu basın organları bakanlar kurulu kararını yayınlasınlar, bakalım ne yapacaklar” şeklinde konuştu. Erzurum basın toplantısında yapılacak olan erken seçimle ve artan terör olayları ile ilgili de konuştu. Erzurum şöyle dedi: “MHP olarak biz erken seçim istemedik. Bu ülkede erken seçimi tek isteyen ve 7 Haziran’dan bu yana adım adım planlayan kişi Erdoğan’dır. Koalisyon görüşmelerini yapan Sayın Davutoğlu gibi görünse de aslında partilere giden Erdoğan’dır. davul sayın Davutoğlu’nun sırtında ancak tokmak Erdoğan’ın elindedir. Erdoğan dediğini yapmış 7 Haziran seçimlerinin tekrarına, bütün milleti ve parlamentoyu yok sayarak karar vermiştir. Bu durum Cumhuriyet tarihinde bir ilktir. İlk defa seçilen bir meclis yok hükmündedir ve Türkiye Cumhuriyetinin sistemi tıkanmıştır. Bu durum tam anlamı ile Türk demokrasisine ihanettir. MHP 7 Haziran’dan bu yana millet lehine olan duruşunu hiç bozmamış ve bundan sonra da bozmayacaktır.
TERÖRÜ LANETLEDİ
MHP Milletvekili Orhan Erzurum, Türkiye’de 7 Haziran’dan sonra artan terör olaylarını da lanetledi. Erzurum, “Analar ağlayamayacak tezinden, ne mutlu şehit anaları aşamasına gelen, çözüm sürecinin sonunda ülkeyi kan gölüne çeviren, iyi şeyler olacak yalanları ile teröre taviz veren, Oslo’dan İmralı ya terörle pazarlık yapan, Cumhurbaşkanını ve AKP’yi şiddetle kınıyorum. Sözde çözüm süreci ile asker ve polisimizin elini, kolunu bağlayan, bu süre içinde PKK’nın alan hakimiyeti kurmasını sağlayan, bugün patlayan bombaların her yere yerleştirilmesine müsaade eden, PKK’nın hakim olduğu bölgeleri genişletmesini sağlayan Erdoğan ve yandaşları iktidar oyunları ile terörün değirmenine bu taşımışlardır. Terör şu anda 78 milyon Türk vatandaşının tamamını hedef almış, varlığımızı ve birliğimizi sabote etmektedir. Türkiye’nin üç beş soysuza boyun eğmesi tam bir hayaldir, herkes ayağını denk almalıdır.