Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“4 KONUYU ANA HEDEF SEÇTİM”

Milletvekili adaylığı gerek AK

Milletvekili adaylığı gerek AK Parti içerisinde, gerekçe kamuoyunda çeşitli biçimlerde tartışmalara yol açan FKB eski Genel Müdürü AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Cemal Öztürk, kendisine yönettiğimiz sorulara cevaplar verdi.
“İZMİR’İN HİZMETİNDEYİMİ NEDEN SÖYLEDİ?”
Cemal Öztürk, milletvekili adaylığının açıklanmasının ardından İzmir’de bir gazeteye verdiği ”İzmir’in de artık Ankara’da bir temsilcisi dala olacak, İzmirlilerin hizmetindeyim” şeklindeki sözlerini neden söylediğini ise şöyle açıkladı: “Beni gece yarısı aslen Giresunlu olan ve İzmir’de çalışan bir gazeteci arkadaşımız aradı. “Biz sizin İzmir’den aday gösterilmenizi bekliyorduk, Giresun sürpriz oldu” şeklinde konuştu.
Bende kendisine nezaketen “İzmir’e de hizmetim olacak, ancak benim evim Giresun’da memleketim Giresun şeklinde karşılık verdim sonuçta seçildikten sonra bir yerde Türkiye’nin de milletvekili oluyorsunuz, bu söz tamamen nezaketen söylenmiş bir sözdür bunda art niyet aramaya da gerek yoktur” dedi.
“4 KONU ANA HEDEFİM”
Cemal Öztürk, kendisine 4 ana konuyu hedef olarak seçtiğini belirterek bunları da söyle açıkladı” Birincisi müteşebbisler, ikincisi Giresunlu bilim adamları, üçüncüsü sanatçılar-sporcular, dördüncüsü de Giresunlu bürokratlardır. Bu dört konuya büyük önem vereceğim Giresunlu müteşebbisler, bilim adamları, sanatçı ve sporcular ile bürokratlar nerede iseler bulup çıkaracağım ve bunların en büyük destekçisi olacağım”
“GENEL MERKEZ GİRESUN’U UYGUN GÖRDÜ”
Kendisinin başka bir yerden de aday gösterileceğini belirten Cemal Öztürk, “Benden iki yer yazmamı istediler ben de İzmir 2. bölge ile Giresun’u yazdım, genel merkez son seçimde az bir oy farkı ile Giresun’dan bir milletvekilliğini kaybetmemizi göz önüne alarak beni Giresun’a kaydırdı, ayrıca il yönetimi ile doğu bölgesindeki, ilçe örgütleri ile belediye başkanlarımızın benim aday olmam konusunda genel merkeze başvurularının olduğunu öğrendim. Bu seçimde bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmamak için gece gündüz çalışıyorum” dedi.