Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

14 Ayar Altın Kolye Tasarımları

Kadın kombinlerinin en büyük

Kadın kombinlerinin en büyük tamamlayıcısı olan takılar dikkat çekici bir şıklığı elde etmenin de en önemli yoludur. Boyun bölgesini öne çıkaran kolyeler ise altın takılar içinde en fazla öne çıkanlardır. 14 ayar altın kolye modelleri hem tasarımları hem de fiyatları ile ilgi görüyor. 8, 14 ve 2 ayar çeşitleri bulunan altın kolyeler içinde en çok ilgi gören modeller 14 ayar kolye tasarımlarıdır.

14 ayar kolyelerde sade modellerin yanında taşlı, nazar boncuklu, ince, kalın ve başka değerli taşlardan oluşan tarzların yanında yeşil, beyaz, rose ve sarı altın gibi türler de yer alıyor. Oldukça gösterişli tarzlarda tasarlanmış 14 ayar altın kolye çeşitleri aynı zamanda oldukça dayanıklı ve sağlamdır.

14 Ayar Altın Kolye Fiyatları

Farklı gram seçenekleri ile halkın beğenisine sunulan altın takılar kişilerin zevkine veya bütçesine göre satın almalarını sağlıyor. Fiyatların belirlenmesinde ağırlığı ve güncel fiyat kuru etkili olsa da, kalite de son derece etkilidir.

Altın kur fiyatları sürekli olarak inip çıktığı için fiyatlarda sabit bir rakam vermek çok doğru olmaz. Tüm altın takılar ve 14 ayar altın kolye modelleri hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz https://www.emajewellery.com.tr/altin-kolye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.