Ziraat Odaları’ndan üreticiye sağlık hizmetinde indirim kolaylığı

Medical Park Karadeniz Hastanesi ile Giresun Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu protokol imzalandı. Protokol kapsamında, oda üyesi üreticilere ayakta ve yatarak tedavilerde belirlenen oranlarda kolaylıklar sağlanacak. Protokol, Medical Park Karadeniz Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Fırat Uğur ve Giresun Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Erim tarafından imzalandı. Kurumsal Pazarlama Müdürü Fırat Uğur, “Bölgede lider konumda […]

Medical Park Karadeniz Hastanesi ile Giresun Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu protokol imzalandı.
Protokol kapsamında, oda üyesi üreticilere ayakta ve yatarak tedavilerde belirlenen oranlarda kolaylıklar sağlanacak. Protokol, Medical Park Karadeniz Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Fırat Uğur ve Giresun Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Erim tarafından imzalandı. Kurumsal Pazarlama Müdürü Fırat Uğur, “Bölgede lider konumda olan bir sağlık kuruluşu olarak, Ziraat Odası üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Anlaşmamız her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Ziraat Odası İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yaman ise, Medical Park Karadeniz Hastanesi’nden sağlık hizmeti alacak olmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Exit mobile version