Yüzmede başarılar elde ettik

[ad id=”10197″] 21-22 Mart tarihlerinde Anadolu Yıldızları yarı final müsabakaları ilimizde 10 ilin katılımıyla yapıldı. Giresun, Trabzon, Samsun, Ordu, Erzurum, Erzincan, Kastamonu, Bolu, Zonguldak, Rize takımlarının yer aldığı yüzme yarışmalarında sporcularımız güzel başarılara attılar. 9-10 yas kızlarda 4. Erkeklerde 5. 11 12 kızlarda 5. ve erkeklerde 7. olan takımlarımız bu yarışmalarda Giresunspor Yüzme Kulübü’nden 5 […]

[ad id=”10197″]

21-22 Mart tarihlerinde Anadolu Yıldızları yarı final müsabakaları ilimizde 10 ilin katılımıyla yapıldı. Giresun, Trabzon, Samsun, Ordu, Erzurum, Erzincan, Kastamonu, Bolu, Zonguldak, Rize takımlarının yer aldığı yüzme yarışmalarında sporcularımız güzel başarılara attılar. 9-10 yas kızlarda 4. Erkeklerde 5. 11 12 kızlarda 5. ve erkeklerde 7. olan takımlarımız bu yarışmalarda Giresunspor Yüzme Kulübü’nden 5 sporcu, Turkuaz Spor Yüzme Kulübü’nden 15 sporcu ile ilimizi temsil ettiler.

Sporcuları, Giresunspor yüzme antrenörleri Ceyhun Akpınar, Serkan Yılancı, İbrahim Can Nefesoğlu, Özlem Kabasakal, Turkuaz Spor Kulübü yüzme antrenörleri Hasan Atıcı, Yunus Türk, Erhan Özcan, Nimet Bıçakçı ve Onur Macar çalıştırdılar.
Exit mobile version