Yüksel AK Parti’den aday adayı oldu

AK Partili Giresun eski Belediye Başkanı Hurşit Yüksel dün parti il binasında düzenlediği toplantı ile 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Yüksel’in aday adaylığı açıklaması toplantısına İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar ile bazı milletvekili aday adayları ve partililer katıldılar. Yüksel aday adaylığını açıklamadan önce […]

AK Partili Giresun eski Belediye Başkanı Hurşit Yüksel dün parti il binasında düzenlediği toplantı ile 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Yüksel’in aday adaylığı açıklaması toplantısına İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar ile bazı milletvekili aday adayları ve partililer katıldılar.

Yüksel aday adaylığını açıklamadan önce yaptığı konuşmada Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri anlattı.  Hurşit Yüksel, milletvekili olduğu taktirde Ankara’da Giresunluların kalabilecekleri bir mekan oluşturacağını kaydetti.

Exit mobile version