YAĞLIDERE STANDINA YOĞUN İLGİ

Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen 11. Giresun Günleri’nde Yağlıdere standı yoğun ilgi görüyor. Üçtepe Belediyesi, İstanbul Yağlıdereliler Derneğiyle ortaklaşa stant açan Yağlıdere Belediyesi bu sene Başkan Abdurrahman Kırhasanoğlu öncülüğünde standa gelen misafirlerle yakından ilgileniyor. Başkan Kırhasanoğlu, “Yağlıdere Belediyesi olarak her sene katılmaya özen gösterdiğimiz Giresun günlerinde ilçemizi tanıtmaya devam ediyoruz. Bu tür organizasyonların ilçenin tanıtımına katkılar […]

Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen 11. Giresun Günleri’nde Yağlıdere standı yoğun ilgi görüyor.
Üçtepe Belediyesi, İstanbul Yağlıdereliler Derneğiyle ortaklaşa stant açan Yağlıdere Belediyesi bu sene Başkan Abdurrahman Kırhasanoğlu öncülüğünde standa gelen misafirlerle yakından ilgileniyor.
Başkan Kırhasanoğlu, “Yağlıdere Belediyesi olarak her sene katılmaya özen gösterdiğimiz Giresun günlerinde ilçemizi tanıtmaya devam ediyoruz. Bu tür organizasyonların ilçenin tanıtımına katkılar sağladığını ifade eden Kırhasanoğlu,zamanı olan bugün akşam saatlerinde kapanacak olan standımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Exit mobile version