Voleybolda kupalar sahiplerini buldu

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Kurumlar arası dostluğu pekiştirmek, çalışan insanlarımızın ruhen ve bedenen daha sağlıklı bir şekilde olmalarını sağlamak, spor yapma alışkanlığı kazanmak amacıyla Kurum ve Müesseseler arası, “3. Nadir Yapsakaloğlu Voleybol Turnuvası” 19 Eylül Spor Salonunda oynanan final müsabakası ile sona erdi. Finalde Gençlikspor ile Giresun Üniversitesi arasında […]

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Kurumlar arası dostluğu pekiştirmek, çalışan insanlarımızın ruhen ve bedenen daha sağlıklı bir şekilde olmalarını sağlamak, spor yapma alışkanlığı kazanmak amacıyla Kurum ve Müesseseler arası, “3. Nadir Yapsakaloğlu Voleybol Turnuvası” 19 Eylül Spor Salonunda oynanan final müsabakası ile sona erdi.

Finalde Gençlikspor ile Giresun Üniversitesi arasında oynan çekişmeli mücadele sonucunda 3-1 kazanan ve şampiyon olan takım Gençlikspor oldu. Final müsabakasının ardından ödül töreni düzenlendi.
Düzenlenen ödül töreninde turnuvada dereceye giren takımlara kupa, madalya ve teşekkür belgesi verildi.
Kupa ve madalyalar, Şampiyon olan Gençlikspor’a İl Müdürü Zeki Atlı, 2. olan Giresun Üniversitesi’ne Şube Müdürü Halil Demirel, 3. olan Mithatpaşa takımına ise ASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Yıldızspor Kulüp Başkanı Kenan Ekizoğlu tarafından verildi.
voleybol
Şampiyon Gençlikspor’a kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı takdim etti
voleybol1
Giresun Üniversitesi finalde kaybederek turnuvayı ikinci noktaladı
voleybol2
Mithatpaşa Ortaokul, Kız Meslek’i 3-0 yenip üçüncü olarak turnuvayı tamamladı
voleybol3
Turnuvada Giresun bölgesinden hakemler ter döktüler
Exit mobile version