Uyuşturucu

Prof. Dr. İbrahim Öztek, 25 Eylül günü “Hayata Dön, Uyuşturucunun Esiri Olma” başlığı altında Esenler’de öğrencilere bir konferans verdi. Ünlü spor adamlarımızdan Serhat Karadağ’ın başkanı olduğu “Gençlik Spor ve Eğitim politikaları Derneği” tarafından düzenlenen, Latif Çetintaş’ın koordinatörlüğünde düzenlenen konferansa Türkiye Olimpian Derneği Genel Sekreteri Dario Porsemay, Kamu Sen emeklileri başkanı Erol Güler ve Judo-Kuraş Uluslar arası […]

Prof. Dr. İbrahim Öztek, 25 Eylül günü “Hayata Dön, Uyuşturucunun Esiri Olma” başlığı altında Esenler’de öğrencilere bir konferans verdi.

Ünlü spor adamlarımızdan Serhat Karadağ’ın başkanı olduğu “Gençlik Spor ve Eğitim politikaları Derneği” tarafından düzenlenen, Latif Çetintaş’ın koordinatörlüğünde düzenlenen konferansa Türkiye Olimpian Derneği Genel Sekreteri Dario Porsemay, Kamu Sen emeklileri başkanı Erol Güler ve Judo-Kuraş Uluslar arası hakemlerimizden milli judocu, antrenör Ahmet Apaydın katıldı.

uyusturucu-kon

Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezini dolduran ilköğretim öğrencileri, sigara alkol uyuşturucu ve bilhassa son günlerde gençlerimizin canını yakan bonzai isimli zehir konularında aydınlatıldı.

Prof. Dr. İbrahim Öztek 500 slayt eşliğinde aşağıdaki başlıklar altında spor eğitimi, kötü alışkanlıklar ve uyuşturucu konularını anlattı.

SAĞLIĞIN KORUNMASINDA DUYARLILIK

UYUŞTURUCUNUN ESİRLERİ

 SPOR TÜM KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR İÇİN KORUYUCU KALKANDIR

UYUŞTURUCU

MÜCADELEDE

Exit mobile version