Tütüncü, “Giresun’luyu asla kandırmadık”

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü yaptığı yazılı açıklama ile Diş Hekimliği Fakültesinin hayırlı olmasını diledi. Tütüncü, “Giresun Üniver-sitesi Diş Hekimliği Fakülte-si’nin kurulması kararının Resmi Gazete’de de yer alma-sıyla fakültenin kurulmayacağı yönünde iddiaları gündeme getirerek bu durumdan elde edilmek istenen siyasi rant girişimlerinin de bugünden sonra ortadan kalkacağını umuyoruz. Tütüncü, MHP Milletvekili Orhan […]

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü yaptığı yazılı açıklama ile Diş Hekimliği Fakültesinin hayırlı olmasını diledi.
Tütüncü, “Giresun Üniver-sitesi Diş Hekimliği Fakülte-si’nin kurulması kararının Resmi Gazete’de de yer alma-sıyla fakültenin kurulmayacağı yönünde iddiaları gündeme getirerek bu durumdan elde edilmek istenen siyasi rant girişimlerinin de bugünden sonra ortadan kalkacağını umuyoruz. Tütüncü, MHP Milletvekili Orhan Erzurum’un, “Milli Eğitim Bakanı tarafın-dan Başbakanlığa gönderilen yazıyla fakülte kurulmuş olmuyor, Sayın Bakan Canik-li’den ricamız Bakanlar Kuru-lundan fakülte kurulmasına yönelik yazıyı bize ve kamu-oyuna sunmasıdır” şeklindeki sözlerine ise “En iyi cevabı bugünkü resmi gazete ile vermiş oluyoruz, biz Gire-sun’u hiç kandırmadık, kandırmayacağız da” dedi.

Exit mobile version