Türk istifa edip AK Parti’den aday adayı oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürü Ercan Türk bu görevinden istifa ederek 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Giresun’da AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı. Türk açıklamasında” Siyaset bir hizmet etme aracıdır. Bu onurlu görev, milletimize hizmeti bir lütuf olarak değil; insan olduğu, hak ettiği inancı ve halka hizmeti Hak’a hizmet düsturu ile yapılmalıdır. […]

Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürü Ercan Türk bu görevinden istifa ederek 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Giresun’da AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Türk açıklamasında” Siyaset bir hizmet etme aracıdır. Bu onurlu görev, milletimize hizmeti bir lütuf olarak değil; insan olduğu, hak ettiği inancı ve halka hizmeti Hak’a hizmet düsturu ile yapılmalıdır. Giresun ve Giresunlu için; bilgi, birikim ve tecrübemle Genel Müdür olarak yaptığımız gibi Milletvekili olarak da güzel hizmetler yapacağıma ve Giresun’u Ankara’da hakkıyla temsil edeceğime inanıyorum.

Sevgimiz insana, sevdamız Giresun’a dır” dedi.

Exit mobile version