Seriyi sürdürmek istiyoruz

Çotanakların Asbaşkanı Kurt, Menemenspor engelini de kayıpsız geçip 8’de 8 yaparak liderliklerini sürdürmek istediklerini açıkladı. TFF 1. Lig lideri Giresunspor’da, bütün gözler bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Menemenspor karşılaşmasına çevrildi. Ligde 11 maçtır kaybetmeyen, son 7 maçını da gol yemeden kazanan Çotanaklarda, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, İzmir’e de galibiyet parolasıyla gideceklerini söyledi. Menemenspor maçının hazırlıklarını […]

Çotanakların Asbaşkanı Kurt, Menemenspor engelini de kayıpsız geçip 8’de 8 yaparak liderliklerini sürdürmek istediklerini açıkladı.

TFF 1. Lig lideri Giresunspor’da, bütün gözler bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Menemenspor karşılaşmasına çevrildi.

Ligde 11 maçtır kaybetmeyen, son 7 maçını da gol yemeden kazanan Çotanaklarda, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, İzmir’e de galibiyet parolasıyla gideceklerini söyledi.

Menemenspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini ifade eden Kurt, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Ligin ikinci yarısına Balıkesirspor’u yeni stadımızda 1-0 yenerek iyi başladık. İlk yarıdaki 6 maçlık galibiyet serimize ikinci devrenin ilk maçında bir halka daha ekleyerek seriyi 7 maça çıkardık. Gol yemeden kazandığımız bu 7 maçın ardından şimdi Menemenspor ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına başladık. Takımımızda moraller yerinde. Menemen karşılaşmasını da kazanmak istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz” şeklinde konuştu.

Exit mobile version