Romanya’ya gidecek gençler belli oldu

Giresun Belediyesi Erasmus programı kapsamında Gençlik Değişimleri projesi ile 15 günlüğüne Romanya’ya gidecek 8 genç isim belirlendi. Giresun Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Proje Ofisi tarafından yapılan görüşmeler sonucu proje kapsamında başvuru yapan gençler, kriterler doğrultusunda mülakata alındı. 5-8 Ocak 2015 tarihleri arasında Giresun’da bulunan gençlerle yüz yüze, Giresun dışında olan gençlerle ise internet üzerinden […]

Giresun Belediyesi Erasmus programı kapsamında Gençlik Değişimleri projesi ile 15 günlüğüne Romanya’ya gidecek 8 genç isim belirlendi.

Giresun Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Proje Ofisi tarafından yapılan görüşmeler sonucu proje kapsamında başvuru yapan gençler, kriterler doğrultusunda mülakata alındı. 5-8 Ocak 2015 tarihleri arasında Giresun’da bulunan gençlerle yüz yüze, Giresun dışında olan gençlerle ise internet üzerinden görüntülü olarak görüşmeler gerçekleştirildi.

Yapılan görüşmeler ve alınan başvuru formları doğrultusunda puanlama %50 yabancı dil seviyesi, %50 başvuru formu ve CV değerlendirmesine göre yapıldı.

7-21 Mart tarihinde Romanya’ya gitmeye hak kazanan gençlerin isimleri şöyle; Aykut VAROL, Eşref Sezgin KÖSE, Hande MEMİŞ, Hayriye İLK, Metin Can KEMALOĞLU, Özge GÜNEŞ, Sercan MET, Sinan AKBABA

Exit mobile version