Resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığınca düzenlenen Geleceğimizin gözüyle güvenilir gıda, ulusal çocuk resim yarışması sonucunda dereceye giren eserlerin sahibi öğrenciler ödüllendirildi. Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törene katılan İl Birincisi Keşap Cumhuriyet İ.Ö. öğrencisi Gül Gizem Murtaza, İl İkincisi 19 Eylül İ.Ö. öğrencisi Kübranur Esmer ile İl Üçüncüsü Dereli Kızıltaş İ.Ö. öğrencisi Furkan Aydın […]

Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığınca düzenlenen Geleceğimizin gözüyle güvenilir gıda, ulusal çocuk resim yarışması sonucunda dereceye giren eserlerin sahibi öğrenciler ödüllendirildi.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törene katılan İl Birincisi Keşap Cumhuriyet İ.Ö. öğrencisi Gül Gizem Murtaza, İl İkincisi 19 Eylül İ.Ö. öğrencisi Kübranur Esmer ile İl Üçüncüsü Dereli Kızıltaş İ.Ö. öğrencisi Furkan Aydın ve öğretmenleri katıldılar. Törende öğrencilerin ödülleri Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve Giresun İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şubesi Müdürü Adnan Çakır verdiler.

Exit mobile version