Özgan güven tazeledi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Giresun Şubesinin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Giresun Şubesi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula tek aday olarak giren mevcut başkan Hakkı Özgan ve ekibi güven tazeledi. Divan Başkanlığını Alptekin Kılıç’ın yaptığı genel kurulda ilk olarak yönetim ve denetim kurul raporu okundu ve oylama sonunda raporlar kabul edildi. Daha […]

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Giresun Şubesinin Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Giresun Şubesi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula tek aday olarak giren mevcut başkan Hakkı Özgan ve ekibi güven tazeledi.
Divan Başkanlığını Alptekin Kılıç’ın yaptığı genel kurulda ilk olarak yönetim ve denetim kurul raporu okundu ve oylama sonunda raporlar kabul edildi. Daha sonra yeni yönetim ve denetim kurulu, üst kurul delegeleri seçimine geçildi. Seçime tek liste ile katılan mevcut Başkan Hakkı Özgan oy çokluğu ile yeniden başkan seçildi.
Genel kurula katılan herkese teşekkür eden Özgan, “Bugün buradan çıkan sonuç bizlerin daha fazla şevkle çalışmamızı göstermiştir.3 yıl boyunca teknik adamlarımızın daha iyi seviyelere gelebilmesi için ter dökeceğiz. Sorunları birlikte aşmalıyız. Giresun’da potansiyel var ve bunu daha fazla zaman geçirmeden harekete geçirmeliyiz. Birlikten güç doğar. Birlikte hareket etmeliyiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz” dedi.
Özgan’dan sonra söz alan Osman Kale, genel kurula ilginin azlığından yakındı ve üyelerin derneklerine sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.
YÖNETİM KURULU
Hakkı ÖZGAN
Zafer GÜNGÖR
Aziz TEKBAŞ
Mustafa CİCİ
Adil TOZLU
Ufuk Nadir ŞENTÜRK
Yüksel UYAR
Cemal Zafer MUMCUOĞLU
Mehmet TOMAK
Hasan Ali TEK
İlhan DERVİŞOĞLU
Mustafa SIPÇIK
Mustafa UZUNER
Eyüp CÖMERT
Mehmet GÖKAL

Exit mobile version