Muhasebeciler ve Mali Müşavirlerden TSO’ya ziyaret

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası kapsamında Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer Ejder ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. İdare ile vergi mükellefleri arasında köprü görevini üstlenen serbest muhasebeci mali müşavirlerin, serbest meslek icra etmesinin yanı sıra çok önemli bir kamu hizmetini de yerine getirdiklerine dikkat çeken Çakırmelikoğlu, […]

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası kapsamında Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer Ejder ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
İdare ile vergi mükellefleri arasında köprü görevini üstlenen serbest muhasebeci mali müşavirlerin, serbest meslek icra etmesinin yanı sıra çok önemli bir kamu hizmetini de yerine getirdiklerine dikkat çeken Çakırmelikoğlu, adaletli bir vergi sisteminin kayıt dışı ekonominin ortadan kaldırılması ile mümkün olduğunu belirtti.
Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer Ejder ise çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Exit mobile version