Mobil yazılım projesinde yazılım çalışması

Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği, tarafından yapılan ve Avrupa Birliği Hibe Destekli Bilişim Mobil Yazılım Trendi Projesi kapsamında yurt içi inceleme gezisi düzenlendi. Proje kapsamında mobil programlama eğitimlerine katılan eğitimcilerden oluşan ekip teknolojide ismini duyurmuş birçok üniversite ve firmalara eğitim programlarına katıldı. Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği’nin Bilişim Mobil Yazılım Trendi […]

Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği, tarafından yapılan ve Avrupa Birliği Hibe Destekli Bilişim Mobil Yazılım Trendi Projesi kapsamında yurt içi inceleme gezisi düzenlendi. Proje kapsamında mobil programlama eğitimlerine katılan eğitimcilerden oluşan ekip teknolojide ismini duyurmuş birçok üniversite ve firmalara eğitim programlarına katıldı. Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği’nin Bilişim Mobil Yazılım Trendi Projesi Yasal Temsilcisi Dr. Rahman Çakır verdiği bilgide, günümüzün en önemli ihtiyaçlarının mobil yazılımı olduğunu belirterek ülkelerin artık yazılım ihraç ederek ekonomilerini ayakta tutuğunu ifade etti.

Dünyada mobil yazılımın geçerli olduğu bir çağda Türkiye’nin bunun gerisinde kalmaması gerektiğini belirten Dr. Rahman Çakır, bu anlamda önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Exit mobile version