Millet İttifakından sandık güvenliği için işbirliği

İYİ Parti Giresun İl Başkanı İbrahim Önal, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Önal, Giresun’da iktidar partisinin eski ilgiyi görmediğini belirterek, “Sabah saatlerine kadar çalışıyoruz. Millet İttifakı adı altında gireceğimiz seçimde sandık güvenliği çalışmalarımız da devam ediyor. Her sandığa hukukçularımızı dağıttık. Geçtiğimiz günlerde bu konuda CHP ve SP’nin […]

İYİ Parti Giresun İl Başkanı İbrahim Önal, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Önal, Giresun’da iktidar partisinin eski ilgiyi görmediğini belirterek, “Sabah saatlerine kadar çalışıyoruz. Millet İttifakı adı altında gireceğimiz seçimde sandık güvenliği çalışmalarımız da devam ediyor. Her sandığa hukukçularımızı dağıttık. Geçtiğimiz günlerde bu konuda CHP ve SP’nin il başkanlarıyla da görüştük. Birbirimize zayıf olduğumuz köylerde destek olacağız Giresun’da rüzgarı arkamıza aldığımızı düşünüyorum. En az 2 milletvekili çıkartacağız. Millet İttifakı, memleketimizde oldukça olumlu karşılandı. Giresun’da iktidar partisi eski teveccühü görmüyor. En büyük teveccühü biz ve Saadet Partisi görüyor” şeklinde konuştu.

Exit mobile version