MHP’li Dizdar Tıp Bayramını kutladı

MHP İl Başkanı İbrahim Dizdar, 14 Mart Tıp Bayram’ı dolayısıyla yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının 365 gün, gece-gündüz demeden büyük bir özveri ve sabırla, her zaman kendi yaşamlarını öteleyerek zor şartlar altında kutsal bir görevi yerine getirdiklerini kaydetti. Sağlık sektöründe çalışanların her koşulda vatandaşımıza hizmet sunmaya çalıştıklarını dikkati çeken Dizdar, “İnsana hizmet eden, halkımızın acılarına derman […]

MHP İl Başkanı İbrahim Dizdar, 14 Mart Tıp Bayram’ı dolayısıyla yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının 365 gün, gece-gündüz demeden büyük bir özveri ve sabırla, her zaman kendi yaşamlarını öteleyerek zor şartlar altında kutsal bir görevi yerine getirdiklerini kaydetti.
Sağlık sektöründe çalışanların her koşulda vatandaşımıza hizmet sunmaya çalıştıklarını dikkati çeken Dizdar, “İnsana hizmet eden, halkımızın acılarına derman bulmaya çalışan ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle en hassas şekilde yerine getiren tıp çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version