Kalpar, “3 puan çok değerli”

Spor Toto 1. Ligin 12. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u 4-0 mağlup eden Giresunspor’un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, “Kazanılması gereken bir maçtı. 3 puan bizim açımızdan çok değerli.” dedi. Kalpar, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, zor bir maç oynadıklarını belirtti. Üç puan aldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Kalpar, “Kazanılması gereken bir maçtı. 3 puan bizim […]

Spor Toto 1. Ligin 12. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u 4-0 mağlup eden Giresunspor’un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, “Kazanılması gereken bir maçtı. 3 puan bizim açımızdan çok değerli.” dedi.
Kalpar, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, zor bir maç oynadıklarını belirtti.
Üç puan aldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Kalpar, “Kazanılması gereken bir maçtı. 3 puan bizim açımızdan çok değerli. Maç kazanamıyor, goller de atamıyorduk. 4-0’lık skor manevi olarak da değer kattı.” ifadelerini kullandı.
Lige verilecek milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini aktaran Kalpar, şunları kaydetti: “Arayı iyi değerlendirerek kalan haftalara daha iyi hazırlanacağız. Kadromuz bu ve eksikliklerimiz var. Sakatlar düzeldiğinde daha güçlü bir takım olacağız. Giresunspor’u layık olduğu yere taşırız.”

Exit mobile version