Hazırlıklar galibiyet üzerine

MEHMET YILDIRIM Giresunspor Cumartesi günü deplasmanda saat 14.00’de mücadele edeceği Alanyaspor maçının hazırlıklarına teknik direktör Erkan Sözeri nezaretinde devam ediyor. Takımımızın maça galibiyet için hazırlandığı  öğrenildi. KAZANCIOĞLU: “PUAN ALMAK AMACINDAYIZ” Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, Alanyaspor deplasmanından başarılı olarak döneceklerini belirterek, futbolcularımızın da sahadan puanla ayrılıp moral yükseltmek istediklerini söyledi. Kazancıoğlu şöyle konuştu: “Rakibimize ilk devrede evimizde 2-1 […]

MEHMET YILDIRIM
Giresunspor Cumartesi günü deplasmanda saat 14.00’de mücadele edeceği Alanyaspor maçının hazırlıklarına teknik direktör Erkan Sözeri nezaretinde devam ediyor.
Takımımızın maça galibiyet için hazırlandığı  öğrenildi.
KAZANCIOĞLU: “PUAN ALMAK AMACINDAYIZ”
Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, Alanyaspor deplasmanından başarılı olarak döneceklerini belirterek, futbolcularımızın da sahadan puanla ayrılıp moral yükseltmek istediklerini söyledi.
Kazancıoğlu şöyle konuştu: “Rakibimize ilk devrede evimizde 2-1 mağlup olduk. Deplasmana rövanşı almak için gideceğiz. Playof mücadelesi yapan rakibimiz karşısında sergile-yeceğimiz mücadele sonunda puan ya da puanlar alıp kentimize dönmeyi hedefliyoruz. Takımımız deplas-mandan başarılı dönecek güçtedir ve bunu da Cumartesi günü oynayacağı maçta gösterecektir.”

 

Exit mobile version