HALK OYUNLARI VE FASIL DİNLETİSİ YAPILDI

Giresun Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Atatürk Meydanı’nda düzenlenen halk oyunları gösterileri ve fasıl dinletisi yoğun ilgi gördü. Ramazan akşamlarında Atatürk Meydanı’nda devam eden etkinlikler kapsamında önceki akşam Belediye Konservatuvarı halk oyunları bölümü tarafından muhteşem bir gösteri yapıldı. Konservatuvarın küçük dansçıları hazırladıkları halk oyunları gösterileri ile izleyicileri adeta büyüledi. Küçük öğrencilerin yapmış olduğu gösteri vatandaşlar tarafından […]

Giresun Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Atatürk Meydanı’nda düzenlenen halk oyunları gösterileri ve fasıl dinletisi yoğun ilgi gördü.

Ramazan akşamlarında Atatürk Meydanı’nda devam eden etkinlikler kapsamında önceki akşam Belediye Konservatuvarı halk oyunları bölümü tarafından muhteşem bir gösteri yapıldı. Konservatuvarın küçük dansçıları hazırladıkları halk oyunları gösterileri ile izleyicileri adeta büyüledi. Küçük öğrencilerin yapmış olduğu gösteri vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Yapılan gösterilerin ardından etkinliklerin ikinci bölümü olan fasıl dinletisine geçildi. Belediye Konservatuvarı öğretmenlerinden oluşan orkestra ekibi ve solistler bir birinden güzel eserleri seslendirerek, Atatürk Meydanı’nda bulunan vatandaşlara unutulmayacak bir gece yaşattılar.

Exit mobile version