GTSO’dan önemli uyarı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan, koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 22:00’de hizmet vermeyi sonlandıracağı bildirilen işyerleri hakkında bir bilgilendirmede bulunuldu. Konuyla ilgili GTSO’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “03.11.2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda ve T.C. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile Sağlık Bakanlığı “Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi” ile […]

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan, koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 22:00’de hizmet vermeyi sonlandıracağı bildirilen işyerleri hakkında bir bilgilendirmede bulunuldu.

Konuyla ilgili GTSO’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“03.11.2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda ve T.C. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile Sağlık Bakanlığı “Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi” ile ilgili Genelgelerde belirlenen kural ve önlemler doğrultusunda yürütülen denetim faaliyetlerinin vatandaşlarımızın kalabalık şekilde bulunabildiği pazaryeri, market, otogar, toplu ulaşım aracı, cadde/sokak, park ve bahçeler, alışveriş merkezleri gibi yerlerde yoğunlaşmasının sağlanması, bu doğrultuda önümüzdeki 10 günlük süreçte konu bazlı denetimlere ağırlık verileceği ve aşağıdaki işyerlerinin en geç 22:00’de kapanmalarının sağlanacağı bildirilmiştir:

Evlere paket servis ve gel-al şeklindeki uygulamalar hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme-içme yerleri (içkili-içkisiz ayrımı olmaksızın), kahvehane, kıraathane ve çay ocakları, berber, kuaför, güzellik merkezi gibi işyerleri, nikah/düğün salonları, internet kafeler/salonlar ve elektronik oyun yerleri, bilardo salonları ve lunaparklar, tiyatro, sinema ve konser salonları, yüzme havuzu, hamam, kaplıca, sauna vb. yerler.”

Exit mobile version