Giresunlu genç kızlar sutopunda Türkiye şampiyonu

Giresun’u sutopu branşında temsil eden Şehit İsmail Bay Halk Eğitim Merkezi Genç Kız Sutopu Takımı, Türkiye Şampiyonluğu elde ederek önemli bir başarıya imza attı. Genç sporcuların elde ettiği bu sonuç, kentte büyük gurur yarattı.

Giresunlu genç kızlar sutopunda Türkiye şampiyonu

Elazığ’da 8–11 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Sutopu Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarında mücadele eden Şehit İsmail Bay Halk Eğitim Merkezi Genç Kız Sutopu Takımı, turnuvayı namağlup tamamlayarak Türkiye şampiyonu oldu. Turnuva boyunca sergiledikleri performansla dikkat çeken Giresun temsilcisi, rakiplerini geride bırakarak zirveye ulaştı.

NAMAĞLUP GELEN ŞAMPİYONLUK

Şampiyona süresince azim, disiplin ve güçlü takım ruhuyla mücadele eden genç sporcular, oynadıkları karşılaşmalarda üstün bir performans ortaya koydu. Rakiplerine karşı etkili oyun sergileyen Giresun temsilcisi, turnuvayı yenilgisiz tamamlayarak Türkiye şampiyonluğunu kazandı.

Elde edilen bu başarı, hem Giresun spor camiasında hem de okul sporları alanında önemli bir gurur kaynağı oldu.

ŞAMPİYONLAR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE AĞIRLANDI

Türkiye şampiyonu sporcular, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü Muzaffer Ergün tarafından kabul edildi. Ziyarette takımın antrenörleri Vahap Karaaslan ve Vorontsov Nikita Igorevich ile Sutopu İl Temsilcisi Ömer Aksu da yer aldı.

İl Müdürü Muzaffer Ergün, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek elde edilen başarının Giresun için büyük bir gurur olduğunu ifade etti ve genç sporculara başarılarının devamını diledi.

Exit mobile version