Giresun, basketbolun gelecekteki yıldızlarına ev sahipliği yapıyor. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2025–2026 sezonu faaliyet takviminde yer alan U14 Erkekler 6. Bölge Şampiyonası, bugün itibarıyla 19 Eylül Spor Salonu’nda kapılarını açıyor.
10 Takım, Tek Hedef: Galibiyet
03–07 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek bu dev organizasyonda, bölgenin en yetenekli altyapı takımları parkeye çıkıyor. Şampiyonada mücadele edecek ekipler ise oldukça güçlü:
Kerasusspor Giresun Özel Yavuz KolejiTrabzonsporArdeşen BelediyesiArtvin İl Özel İdaresiEnder KarşıyakaOrdu YurdumÖzel Cumhuriyet KolejiPalandöken BelediyeTurhal Gençlik
Heyecan Cumartesi Gününe Kadar Sürecek
Genç devlerin pota mücadelesine sahne olacak şampiyona, 7 Şubat Cumartesi gününe kadar devam edecek. Giresunlu Basketbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen organizasyonda, takımlar bir üst tura yükselebilmek için tüm terlerini sahada dökecek.
