Giresun Kerasusspor’un yeni başantrenörü Engin Gençoğlu, görevine başladığı ilk günden itibaren takıma olan vizyonunu ve hedeflerini belirledi. Şehrin basketbol kültürünü yakından tanıyan Gençoğlu, Giresun’un basketbol sevdasını takıma da aktararak, sezon sonunda şampiyonluk hedeflediklerini ifade etti.
Giresun’un Basketbol Sevdasını Biliyoruz
Yeni görevine başladığı için duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençoğlu, şehrin spor atmosferine yabancı olmadığını söyledi. Giresun’un basketbola olan ilgisini ve sevgisini yıllardır bildiğini belirten Gençoğlu, “Giresun’un basketbol sevdasını biliyoruz. İnşallah biz de Giresun halkına sezon sonunda bir şampiyonluk kupası hediye edip hep beraber kutlayacağız” dedi.
Zorlu Bayrampaşa Deplasmanı Öncesi Hazırlıklar
Hafta sonu oynanacak Bayrampaşa deplasmanına odaklanan Gençoğlu, rakibin ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu vurguladı. Zorlu bir mücadele beklendiğini belirten başantrenör, “Hem grubumuzun hem de ligin en önemli, en kuvvetli takımlarından biriyle deplasmanda oynayacağız. Klasik olacak ama zor bir deplasman, zor ve güçlü bir rakip. Ama biz hazırlıklarımızı ona göre yapıp inşallah kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Gençoğlu, takıma yönelik mesajında haziran ayında yapılacak play-off maçlarının önemine dikkat çekerek, “Tabii ki bizim için asıl hedef oyuncularıma da yönetime de bütün herkese söylüyorum, haziran sonundaki bir üst lige çıkmak olacak” dedi.
Giresun Kerasusspor Teknik Direktörü Engin Gençoğlu, Batlama bölgesindeki yeni spor salonunun modern yapısını övdü. Pazar günü oynanacak Ankara EGO Spor maçı öncesi tribünlere çağrıda bulunan Gençoğlu, salonun taraftarın ilgisini çektiğini belirtti.
Gençoğlu, “Özellikle çok güzel, pırıl pırıl yeni yapılmış bir salonumuz var. Eski salonumuzu emekliye ayırdık ama bu gördüğünüz Batlama bölgesi bence çok güzel bir salona ev sahipliği yapıyor. Bundan sonraki maçımız bir hafta sonra pazar günü saat 14.00’te Ankara EGO Spor ile. İlk maçımıza göre seyirci bence çok ilgi gösterdi ama gün geçtikçe bu salonun dolacağını, biletlerin günler öncesinden tükeneceğine inanıyorum. Tüm seyircimizi bizi desteklemeye davet ediyorum” dedi.
Giresun’a duyduğu aidiyetle konuşan Gençoğlu, “Giresun’a, Ata topraklarına geldiğim için çok çok mutluyum. İnşallah Haziran’ın sonunda da bu mutluluğumuzu kupayla ve şampiyonlukla taçlandıracağız” şeklinde konuştu.

