En Fazla Satılan Akıllı Telefon Markası Acaba Hangisi?

Büyük küçük herkesin elinde farklı bir akıllı telefon modelini görseniz de en fazla satış adedini yakalayan markanın hangisi olduğu konusunda çoğu markadan net rakamlara ulaşmak zor. Dünyada telefon fiyatları baz alınmadan satış istatistiklerine göre derlenen rakamlar ve en fazla satışı yapılan mobil cihaz markası, sizi şaşırtabilir! Son 10 Yılda Satılan Mobil Telefon Satış Adetleri 1999 […]

Büyük küçük herkesin elinde farklı bir akıllı telefon modelini görseniz de en fazla satış adedini yakalayan markanın hangisi olduğu konusunda çoğu markadan net rakamlara ulaşmak zor. Dünyada telefon fiyatları baz alınmadan satış istatistiklerine göre derlenen rakamlar ve en fazla satışı yapılan mobil cihaz markası, sizi şaşırtabilir!

Son 10 Yılda Satılan Mobil Telefon Satış Adetleri

Mini listemizde görüldüğü gibi ne Samsung, ne Apple, ne Motorola ne de başka bir marka bugüne kadar Nokia satış adedine yaklaşamadı. Nokia hala popüler bir marka, izinden gidenler ve yenilikçiler de dahil olmak üzere sektörün en iyi mozaiğini oluşturmak için tatlı bir rekabet içerisindeler. Eski, yeni markalar ve modelleri için http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/ sayfasında gezintiye çıkmaya ne dersiniz?

Exit mobile version