EN ACI HABER!

Piraziz’de serinlemek için denize giren ve kaybolan 3 çocuk, arama kurtarma ekipleri tarafından denizden çıkartıldı. Çocuklardan ikisi hayatını kaybederken, birinin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.  Giresun’un Piraziz ilçesinde serinlemek için denize giren 3 çocuk suda gözden kayboldu. Olayı gören vatandaşlar çocukları kurtarmak için harekete geçti. Çocuklardan biri vatandaşların çabasıyla sudan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Denizde kaybolduktan sonra […]

Piraziz’de serinlemek için denize giren ve kaybolan 3 çocuk, arama kurtarma ekipleri tarafından denizden çıkartıldı. Çocuklardan ikisi hayatını kaybederken, birinin de durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Giresun’un Piraziz ilçesinde serinlemek için denize giren 3 çocuk suda gözden kayboldu. Olayı gören vatandaşlar çocukları kurtarmak için harekete geçti. Çocuklardan biri vatandaşların çabasıyla sudan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Denizde kaybolduktan sonra cansız bedenlerine ulaşılan Melih ve Gürkan Memiş’in kardeş oldukları, hastanede yaşam mücadelesi veren Furkan Memiş’in ise amca çocuğu olduğu belirtildi. İki kardeşin cenazeleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Exit mobile version