DSİ, Tamzara’ya 2 yeni araç köprüsü yapacak

Devlet Su İşleri Trabzon 22. Bölge Müdürlüğü tarafından Şebinkarahisar’da 2 adet araç köprüsü yapılacak. “Giresun İli Taşkın Sonrası Dere Geçiş Yapıları Yapımı” kapsamında, DSİ 22. Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan ile yüklenici firma temsilcisi arasında sözleşme imzalandı. İmzalanan sözleşmeye göre; yapılacak köprüler Tamzara Mahallesi altından akan ırmakta inşa edilecek. AK Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, […]

Devlet Su İşleri Trabzon 22. Bölge Müdürlüğü tarafından Şebinkarahisar’da 2 adet araç köprüsü yapılacak.

“Giresun İli Taşkın Sonrası Dere Geçiş Yapıları Yapımı” kapsamında, DSİ 22. Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan ile yüklenici firma temsilcisi arasında sözleşme imzalandı. İmzalanan sözleşmeye göre; yapılacak köprüler Tamzara Mahallesi altından akan ırmakta inşa edilecek.

AK Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Bölgenin ihtiyacı olan Bildor köprüsü ve risk arz eden Demircilik Köprülerinin de DSİ tarafından yapılması ile ilgili teknik süreç devam ediyor” dedi.

Diğer yandan Şebinkarahisar’ın yanı sıra Aksu Vadisi’ne 2 adet, Görele’ye 1 adet araç köprüsü olmak üzere, toplamda 5 adet araç köprüsü ve 4 adet menfez inşa edileceği de bildirildi.

Exit mobile version