Bütün sorular cevabını bulacak!

Birinci Amatör Küme’de yarın Play-off yolunda kritik karşılaşmalar oynanacağı gibi Es Esspor’un ardından lige veda edecek ikinci takım da belli olacak. Grup lideri Sökenspor ile ikincisi Çıtlakkalespor’un randevusu nefesleri kesecek türden. Çandırspor-Ç. Ülperspor mücadelesinde ise Ç. Ülperspor takımı ilk iki umutlarını sürdürebilmek için kazanmak zorunda. Altunsuspor-Alucraspor karşılaşması ise Play-out’un son hafta maçı ve küme düşen […]

Birinci Amatör Küme’de yarın Play-off yolunda kritik karşılaşmalar oynanacağı gibi Es Esspor’un ardından lige veda edecek ikinci takım da belli olacak.
Grup lideri Sökenspor ile ikincisi Çıtlakkalespor’un randevusu nefesleri kesecek türden.
Çandırspor-Ç. Ülperspor mücadelesinde ise Ç. Ülperspor takımı ilk iki umutlarını sürdürebilmek için kazanmak zorunda.
Altunsuspor-Alucraspor karşılaşması ise Play-out’un son hafta maçı ve küme düşen ya Altunsu ya da Alucra olacak.

SÖKENSPOR-ÇITLAKKALESPOR

Sökenspor takımı bu ligin namağlup tek takımı. Hatta Giresun amatör liglerinde yenilgi yüzü görmeyen tek takım. Bunu elde etmek için her maçta formalarının hakkını veriyorlar. Ligde olduğu gibi Play-off’ta da çelme yedikleri tek takım olan Çıtlakkale ile oynayacaklar. Bu maçı kazanırlarsa Süper Küme’ye göz kırpacaklar. Rakip ise neler yapacak merak konusu.

ÇANDIRSPOR-Ç. ÜLPERSPOR

Ç. Ülperspor kimsenin beklemediği bir şekilde 10 puan topladı ve üst lig iddiasını sürdürüyor. Çandırspor 3 puanda ve çıkma şansları mucizelere bağlı. Ç. Ülperspor bu maçı kazanırsa, Söken-Çıtlakkale maçının sonucuna göre önemli bir iş hamle fırsatı yakalayacak. İki takım denk gibi gözükse de havasını bulan Ç. Ülper maçı kazanacaktır.

ÇAVUŞLUSPOR-KEŞAP BLD

Çavuşluspor 5 maçta 1 puanda kaldı. Geçen hafta Çandır’ı yenmiş olsalar şansları devam edecekti ama üst lig için artık onlar için çok uzak bir ihtimal. Keşap Belediye ise Çıtlakkale gib bir takımı 3-1 yenerek yarışa yeniden tutundu. Hata yapmazlarsa üç puanı ceplerine koyarlar.

ALTUNSUSPOR-ALUCRASPOR

Bu maç ligden düşecek ikinci takımı belli edecek. İlk maçta Altunsu deplasmanda rakibini 2-0 yenmişti. Bu maçta ev sahibi Altunsu’ya beraberlik yeterken, Alucra’nın mutlak kazanması gerekiyor. Böyle maçlarda ev sahibi takımlar daim avantajlarını kullanmışlardır. İbre Altunsuspor’dan yana.

ES ESSPOR-YAĞLIDERESPOR

Karşılaşma Es Esspor’un ligden ihraç edilmesi nedeniyle oynanmayacak. Maç 3-0 Yağlıderespor lehine hükmen tescil edilecek.

Exit mobile version