Bulancak ve Giresun, 2. OSB ile büyüyecek

Bulancak’ta kurulan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde arsa tahsisleri devam ediyor. İlk olarak Giresun 2. OSB alanında GİRSAN Silah Sanayi’ye yapılan arsa tahsisinin ardından 2. OSB Yönetim Kurulu üyeleri yeni tahsisler için kolları sıvadı. Merkezi İstanbul’da bulunan Özkorkmaz Metal Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi’ne Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nden tahsis edilen yerin işlemleri tamamlandı. Firma […]

Bulancak’ta kurulan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde arsa tahsisleri devam ediyor. İlk olarak Giresun 2. OSB alanında GİRSAN Silah Sanayi’ye yapılan arsa tahsisinin ardından 2. OSB Yönetim Kurulu üyeleri yeni tahsisler için kolları sıvadı. Merkezi İstanbul’da bulunan Özkorkmaz Metal Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi’ne Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nden tahsis edilen yerin işlemleri tamamlandı. Firma sahipleri Kazım Korkmaz ve Şenel Korkmaz, Bulancak’ta ki Giresun 2. OSB Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu ile arsa tahsis sözleşmesini imzaladılar. İmzalanan sözleşme de 2. OSB’de firmalarına tahsis edilen alanda yaklaşık 100 kişilik bir istihdam sağlayacaklarını belirten Kazım Korkmaz, “Tahsis işlemleri tamamlandı, imar işlemlerinin ardından fabrikamızın yapım aşamasına geçilecek.
Fabrikamız uzun yıllardan bu yana çatal, kaşık, çelik mutfak ekipmanları imalatını yaparak toptan satış yapmaktadır. İstanbul’da birçok alt firmaya iş vererek mal ürettiriyorduk. İstanbul’da ki bu sıkıntımızı Giresun 2. OSB’de gidereceğiz. Arsanın tahsisinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
TAHSİS İŞLEMLERİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR
Firmalara tahsislerin hızlı bir şekilde yapılması için gerekeni yaptıklarını belirten Giresun 2. OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Tahsis yapılan ve yapılacak firmalar ile OSB heyeti olarak önceden görüşme sağlamıştık. Hepsi bölgemizin kalkınmasına katkı sağlayacak firmalar. Kendilerine ve bölgemize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Exit mobile version