Balıkesirspor provası bugün

Giresunspor Pazar günü Atatürk Stadında saat 19.30’da oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Kaplan nezaretinde sürdürüyor. Rakip takım deplasmana ilk hafta evinde 2-1 mağlup olduğundan yaralı takım olarak gelecek. Takımımız o nedenle rakibi karşısına mutlaka tüm tedbirlerini almış olarak çıkmalıdır. Ekibimiz de evindeki maçtan 3 puan amacıyla çıkmak için mücadele edeceğinden Pazar günü zor […]

Giresunspor Pazar günü Atatürk Stadında saat 19.30’da oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Kaplan nezaretinde sürdürüyor.
Rakip takım deplasmana ilk hafta evinde 2-1 mağlup olduğundan yaralı takım olarak gelecek.
Takımımız o nedenle rakibi karşısına mutlaka tüm tedbirlerini almış olarak çıkmalıdır.
Ekibimiz de evindeki maçtan 3 puan amacıyla çıkmak için mücadele edeceğinden Pazar günü zor bir maç yeşil beyazlıları beklemektedir.
KURT: “TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK”
Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, rakipten çekinmediklerini belirterek, şu görüşlerde bulundu: “Ligin daha ilk haftasındayız. Takımların gerçek durumları ortaya çıkmadı. Biz tedbirlerimizi alıp mücadele edeceğiz. Evimizde taraftarlarımızın desteği altında maçtan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyoruz. Yeşil Beyazlı camia da bizden 3 puan bekliyor. Taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz ve amacımıza da ulaşacağımıza inanıyorum.”

Exit mobile version