ASLAN TERBİYECİSİ!

Çotanaklar, önceki gün deplasmanda oynadığı Galatasaray’ı Shapi Suleymanov’un attığı golle 1-0 mağlup ederek, tarihi İstanbul galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Süper Lig temsilcimiz GZT Giresunspor, önceki gün saat 19:00’da Nef Stadyumu’nda Galatasaray’a konuk oldu. Temsilcimiz, maçın başından sonuna kadar kontrollü oynadığı karşılaşmada Sergio’nun 11. dakikada içeriye açtığı ve Suleymanov’un düzgün bir vuruşla rakip fileleri havalandırdığı […]

Çotanaklar, önceki gün deplasmanda oynadığı Galatasaray’ı Shapi Suleymanov’un attığı golle 1-0 mağlup ederek, tarihi İstanbul galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Süper Lig temsilcimiz GZT Giresunspor, önceki gün saat 19:00’da Nef Stadyumu’nda Galatasaray’a konuk oldu. Temsilcimiz, maçın başından sonuna kadar kontrollü oynadığı karşılaşmada Sergio’nun 11. dakikada içeriye açtığı ve Suleymanov’un düzgün bir vuruşla rakip fileleri havalandırdığı golle 1-0’lık skorla galip geldi.

Galatasaray 0 – 1 GZT Giresunspor

Stat: Nef Stadyumu

Hakemler: Arda Kardeşler **, Cevdet Kömürcüoğlu **, Mehmet Emin Tuğral **

Galatasaray: İsmail Çipe *, Boey *, Işık Kaan * (Luyindama dk. 18 *), Nelsson *, Ömer *, Berkan * (Aytaç dk. 46 *), Cicaldau * (Barış Alper dk. 73 *), Emre Kılınç * (Oğulcan dk. 46 *), Morutan *, Babel *, Halil * (Arda Turan dk. 62 *)

GZT Giresunspor: Okan ***, Hayrullah ***, Sergen ***, Perez ***, Aziz ***, Pelupessy ***, Suleymanov *** (Douglas dk. 87?), Serginho *** (Diabate dk. 75 **), Zeki ***, Flavio ***, Balde *** (Umut Nayir dk. 62 **)

Gol: Suleymanov (dk. 11) (GZT Giresunspor)

Sarı kartlar: Aytaç, Nelsson (Galatasaray)

Exit mobile version