Armoni Resim Sergisi açıldı

41.Uluslararası Giresun Aksu Festivali etkinlikleri kapsamında Can Akengin Sanat Galerisinde Uluslararası Kişisel Armoni Resim Sergisi’nin açılışı yapıldı. Kişisel Resim Sergisi Azerbaycan’dan 3 farklı sanatçının birbirinden değerli eserlerinden oluşuyor. Eserler Bahtiyar Yusufov, Ramil Memmedov ve Leyla Aliyeva tarafından yapıldı. Serginin açılışını yapan Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu şunları söyledi; “Güzel bir etkinliğe şahitlik yapıyoruz. Sergi, Giresun’un […]

41.Uluslararası Giresun Aksu Festivali etkinlikleri kapsamında Can Akengin Sanat Galerisinde Uluslararası Kişisel Armoni Resim Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Kişisel Resim Sergisi Azerbaycan’dan 3 farklı sanatçının birbirinden değerli eserlerinden oluşuyor. Eserler Bahtiyar Yusufov, Ramil Memmedov ve Leyla Aliyeva tarafından yapıldı.

Serginin açılışını yapan Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu şunları söyledi; “Güzel bir etkinliğe şahitlik yapıyoruz. Sergi, Giresun’un kültür hayatı için gerçekten önemli bir adım. Düzenlenmesinde emeği geçenlere ve sanatçı arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”

Exit mobile version