Ali Karadeniz MHP’den aday adayı oldu

Eğitimci, Sendikacı ve Yazar Ali Karadeniz Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığını açıkladı. Milletimizin üstüne kâbus gibi çöken karanlığa karşı el birliğiyle mücadele etmek ve umutlarınızın karşılık bulması ümidiyle aday adayı olduğunu belirten Ali Karadeniz, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, “2015 Haziran seçimlerinde MHP`den milletvekili aday adayı olmaya Allah’ın inayeti, halkımızın ve partimizin teveccühüyle talip […]

Eğitimci, Sendikacı ve Yazar Ali Karadeniz Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığını açıkladı.

Milletimizin üstüne kâbus gibi çöken karanlığa karşı el birliğiyle mücadele etmek ve umutlarınızın karşılık bulması ümidiyle aday adayı olduğunu belirten Ali Karadeniz, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, “2015 Haziran seçimlerinde MHP`den milletvekili aday adayı olmaya Allah’ın inayeti, halkımızın ve partimizin teveccühüyle talip olmak istiyorum. Canım kadar sevdiğim ülkem ve cennet ilimin her bir bölgesi, her bir insanı için hayallerim var” dedi.

Bu hayalleri hayata geçirmek üzere yola çıktığını söyleyen Karadeniz, “Elli yılı aşan ömrümün birçok zamanı bu güzel şehrin insanlarına hizmetle geçmiş, otuz beş yıllık eğitimcilik hayatım sonrasında da toplumsal olgularla durmaksızın ilgilenmiş bulunmaktayım. Hak ve adalet arayışında biri olarak, hep mağdurların yanında bulunmaktan şeref duydum, duymaya da devam edeceğim. Azgınların karşısında, millet olarak kendi gücümüzü inşallah hep birlikte harekete geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Exit mobile version